onsdag, november 19, 2008

Att Kajskjul 105:s uthyrare inte kan förstå?

Sedan Trädgårn slängde ut Christers show har vår producent jobbat konstant. Det blev snabbt klart med Kajskjul 105 - och alla tillstånd var klara på måndagen. Helt enligt avtal. Oerhört snabbt jobbat. Hyran är betald. Detta ska vara fakta.

Om det nu är så att de som hyr ut Kajskjul 105 nu vill göra nån personlig vendetta mot vår producent Michael Silfverskiöld - genom att ändå vägra att hyra ut till honom - så ska dom veta detta också:

I showen spelar 10 musiker. 8 av oss är från Göteborg.
I showen finns det 4 dansare - varav 2 från Göteborg.
Cateringen skulle naturligvis skötas av ett Göteborgsföretag.
Göteborgs olika hotell skulle hyra ut många rum till vår publik.

Vendettan som Kajskjul 105 håller på med mot Silver slår naturligtvis hårt mot alla oss som jobbar med showen - som kan stå arbetslösa fram till jul!

Dessutom är merparten av de inblandade i showen från Göteborg.

Tänk på det innan ni försöker frysa ut "den där stockholmaren"..!?

Det är den känsla jag har fått av hela den här cirkusen.

Naturligtvis är det katastrof för alla inblandade i showen (var man än kommer ifrån) - min "point" är att dom som hyr ut lokalen tror att dom "Motar Silfverskiöld i grind" - det är inte hela sanningen. Vi som jobbar med showen är familjeförsörjare som inte har nåt med Silvers bakgrund att göra. I affären med Kajskjul 105 har jag svårt att se att han har gjort nåt fel???

GT skriver en bra artikel idag:
Strid om Sjögrens jubileumsshow

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag, Jake och Anneli hoppas det löser sig benhårt! Vi vill ju komma och kolla på den beryktade showen och se lite glädje bakom pianot! Sex tummar hålls lite varstans i stan för att allt går i lås!

/Brisshäll

Ps. När blir det inflyttningsöl i radhuset?