söndag, juli 12, 2009

En "onödig" dag i livet.

Vaknade av att brandlarmet började tjuta på hotellet. Rafsade ihop allt på rummet på 1 minut och tog trapporna ner från 7:e våningen...

Det var massor av hotellgäster i lobbyn å efter nån minut kom brandkåren. Det sprangs omkring lite - men det visade sig dock vara falsklarm...som vanligt.

Det var då dags att börja ge sig av hemåt. Minibuss till flygplatsen. Där köade vi i 20 minuter. När vi kom fram till disken sa dom att vi köat till fel disk. (Det stod fel info på skärmarna?) - och dom hänvisade oss längst bak i en annan kö. Finnair har ingen vänlig personal precis. Böjde mig på en gång och checkade in Compacten. Jaja.

Eftersom jag fått ändrade planer ska jag åka hem till Göteborg idag - svackan är bara att Gothia cup börjar imorrn - och ALLA tåg och flyg är fullbelagda. Wow.

Jaja - nu sitter jag här i baksätet i trumisens bil och åker till Jönköping - och tar tåget därifrån i eftermiddag. Kommer att vara hemma vid typ 20.

UPDATE...bilen gick sönder i Nyköping...men efter en timme gick den igång igen via en "tjuvkoppling". Kom till Jönköping vid 19 och tog en Swebus till Göteborg å kom fram vid 21. Då satte jag mig i en taxi (har ju med mig 2 syntar på resan) - som körde fel...och fick vända i Gamlestan...så jag kom hem nu vid 21:30. Kuuuuuuuul.

Inga kommentarer: