tisdag, januari 05, 2010

Grym kväll i Strömstad

Eftersom det är snö och kallt kändes det läge att ge sig av hemifrån i tid. En bilfärd till Strömstad tar allt mellan 1:45-3 timmar känns det som... :-)

Kosan styrdes till "Strömstads spa" som visade sig vara ett jättestort, jättefint nytt komplex. Wow. Jag kom dit med en halvtimme till godo - så det fanns tid för kaffe å tidning i deras Indien-inspirerande bar. Nice.

Vid 15 var det riggning på den lilla scenen.

Eftersom folk höll på å "spa:ade" aldeles bakom en glasruta blev det aldrig riktigt läge för soundcheck...men jag hade ena PA-stapeln som monitor - så det spelade inte så stor roll.


Det visade sig att jag skulle inleda denna Födelsedags-kväll med en stunds coctailpiano...så jag fick ägna en stund åt att ringa runt till kompisar för att få tag på RealBook i pdf-form...jag hade nämligen för första gången i världshistorien medvetet lämnat datorn hemma - så jag hade _inga_ standardnoter med mig alls...

Per skickade noten - och med 1 minuts marginal fick jag noter utskrivna i receptionen - så sen var det bara att köra hårt.

Det var ett väldigt trevligt sällskap som hade fest - och musikerna & artisterna som var på plats var idel kompisar - så jag bestämde mig för att sova kvar i denna grymma Quality-anläggning.

Kul dygn..!

1 kommentar:

Anonym sa...

annexet?