söndag, maj 13, 2007

Sportig dag - ett bildcollage ;-)

Lördagen inleddes med lunch med Cabaret Lorensbergs Ellinor och Jesper på Farellis för att planera tisdagens Flunsan. Utanför sprang dom Göteborgsvarvet.


Sen kollade jag Sverige förlora VM-hockeysemifinalen på Sten Stures (som nu heter "il salotto").Sen satt jag på Stage door ett tag. Där gick hela Mamma mia-publiken förbi - och Göteborgsvarvets publik gick åt andra hållet.
Efter detta gick jag upp mot Cabareten - och såg folk springa förbi Götaplatsen.
När jag satt och spelade i foajén på Cabaret Lorensberg var städningen av Avenyen efter Göteborgsvarvet i full gång.Kollade starten av eurovision-sändningen i MacBooken på Cabareten. Lordi-introt är verkligen anskrämligt.Tog en taxi hem direkt efter Cabaret Lorensberg.
Såg fortsättningen av Eurovision-finalen hemma. Lettland kändes pampigt. Kul! Tysklands trummis tappade trumpinnen. Kul. Men OJ vad många revy-nummer det är. Det är ingen musiktävling längre. Om Ukraina vinner så är det "slut" på nåt sätt. Wow.

Har spelat in ESC på DVD - och åker nu och kollar på det en gång till på Cabaretens efterfest. Kul.Efter Cabaret-TV-tittningen hann jag med musikergänget på Incontro/Park Lane också...och i taxin hem spelades Mr Misters "Broken wings" på radion - så man får nog säga att dagen var komplett. Jä.


http://hem.bredband.net/mattby/taxi.3gp

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tydlig redogörelse av en dag i livet. Kul. /Stef

Anonym sa...

Jag saknar hatten i dia-serien:(
Svåg

Bylund sa...

http://hem.bredband.net/mattby/hatt.jpg