måndag, april 05, 2010

Guldkväll - guldblås!


Ja det blir en kväll att minnas... :-)

Vi samlades i Bingolottostudion vid 10 å repade igenom alla "Storbands-utgångar" som vi skulle spela som utgång till reklam under kvällen. Konceptet för orkestern var "Storbandigt" med vita smokingar.

Under eftermiddagen var det rep med artister inkl Öppnings-numret - där alla sångare hade kollat in sina insatser grymt bra...så det var bara att köra. Labero kom inrullande på motorcykel å med cigarr i mungipan. Allt under låten "Ease on down the road". Skön känsla att numret kändes så bra..!

Framåt 16 fick vi reda på att Brolle blivit sjuk - så Linda Bengtzing fick sjunga en extralåt. Fick tag på arret till "Black Velvet" väldigt snabbt - det mailades till mig - och skrevs ut så vi hann med att repa numret vid 18-tiden..! :-D

Efter dessa gedigna repetitioner kändes kvällen lugn å trevlig. Med så stor orkester lyfts ju sound-ansvaret bort från mig lite - vilket ju också är avslappnande... :-)

Grymt kul när vi fick gå å ställa oss på Lottas podie för att titta på Labero-numret - och vår trombonist fick en invit att sätta sig i soffan. Kolla på bilden här bara...klockrent..! :-D Hahaha.Jaja - fantastiskt kul att få ha ett så stort band på scenen. Eftersom vi inte hanns med i eftertexterna så kommer bandmedlemmarna här... :-)

Kör: Johanna Strömblad Jonasson & Anna Bylund
Kör/Gitarr: Peeter Wiik

Tenorsax: Tomas Jonsson
Altsax/Barra: Sven Fridolfsson
Trumpet: Magnus Johansson & Lennart Grahn
Trombon: Peter Johansson

Trummor: Miko Rezler
Bas: Michael Engström
Gitarr: Per Strandberg
Klaviaturer: Mattias Bylund

Arr: Sven Fridolfsson, Janne Bjerger, Karl-Johan Ankarblom, Marcos Ubeda...åsså jag.

Glädjekväll!

Kvällens instrumentala bingomusik:
*Gold (Spandau Ballet)
*Fields of gold (Sting)
*Alla flickor (Linda Bengtzing) & Déjà vu (Velvet)

Efteråt spelade TreDrag medelst buffé i foajén...hela natten lång. Nice.

Inga kommentarer: