lördag, januari 31, 2009

Släktglädje

Idag var syrran med familj på besök. Vi kollade naturligvis på körslagsfinalen där brorsan ju är med i Bollnäs-kören. Förra veckan var han en av killarna som sjöng solot i "I've got life". Kul med hans sista hårda falsett-ton..: den har han övat på "hela livet"..! :-)

Första 2 låtarna kändes ganska jämna från båda körerna. När det var dags för Nessun Dorma tyckte vi att Eriks kör sjöng ganska fint unis. Inte en klockren kör-låt iofs - men ändå.

När sedan Bollnäs-kören sjöng samma låt - och det lät som att "Pavarotti" sjöng den med soft körackompangemang var det inte svårt att bli lite stolt. Det måste ha varit Simon som tog opera-utmaningen på allvar och låg på med sin opera-voice?! Väldigt stor skillnad mot Eriks kör tack vare detta.

Jag växlade lite med att se Danmarks Melodifestival (Dansk Melodi Grand Prix) på Web-TV. Låten jag gjort stråk på (Trine Jepsen: "I´ll never fall in love again") gick inte till final...så då svalnade mitt intresse. Kul dock att det gick så bra att kolla på Dansk TV via webben! Spelade in detta danska stråk så sent som 17 dec.

Inga kommentarer: