tisdag, februari 03, 2009

Skön dag!

Inledde dagen med att organisera ihop noter till de nya låtarna som ska in i Christer-showen i vår. Skulle ha möte med Pernilla Wahlgren idag, där medleyn och tonarter och sånt ska bestämmas. Hade en del kompskisser sen förr - åsså köpte jag en del "direktnoter" från Notpoolen och Musicnotes.com, för att ha som utgångsläge vid tonartskoll å dyl.

Bounceade även gårdagens pianopålägg i ottan. Provade att blanda TruePiano med Nord-uprightet - det kändes äkta - och ändå ganska powerfullt. Kan vara en vinnare inför framtiden..?

Tog 08:42-tåget till Stockholm och klev in på SAMI vid 12:15. Då hör jag ”I love Europe” ljuda ur en av replokalerna..! Hahaha. Vilket välkomnande… ☺ Det var Melodifestival-uppvärmar-bandet som repade inför den kommande drabbningen…fantastiskt roligt att de höll på med just den låten… ☺

Vid 13 kom hela entouraget inklusive Christer – så vi har nu faktiskt bestämt former och uppdelningar till alla nummer som Pernilla ska vara med i! Grymt effektivt och trevligt…så det känns väldigt inspirerande inför turnén i mars-april..!

Allt gick ganska snabbt – så nu sitter jag på tåget hem – en timme tidigare än planerat. Skönt när konduktören är av det förstående slaget - inga problem att få åka med "fel" tåg. Sitter tillockmed på min favoritplats i vagn 4 – närmast bistron..! ☺

Skön dag!

Inga kommentarer: