söndag, augusti 22, 2010

Bingo med Olsen Brothers

Jag kom direkt från en Stockholmsresa till Bingot idag....och resten av bandet hade avslutningsgig med Diggilo igår...så det var ganska lågt tempo på Musikrepet på morgonen...men det tog sig - och när Olsen Brothers dök upp på eftermiddagen för att repa, var det bra drag på scenen.

Vi spelade deras versioner av 2 ABBA-låtar...och det inbjöd till att spela boogie...många detaljer från originalversionerna är bortplockade i deras versioner...så all energi fick gå till svänget istället... :-)

När det väl kändes som att allt var under kontroll visade det sig att Lotta Engberg fick ryggskott - så plötsligt stod programmet utan programledare.

Harald Treutiger ringdes in och var på plats 45 minuter innan programstart. Han hade ju ingen chans att ens hinna "gå igenom" programmet - utan alla instruktioner skedde via manuskort, studioman och instruktioner i öronsnäckan. Fantastiskt att det blev så bra..!

Programmet flöt på - och eftersom det var kvällstidningsvittring på programledarnyheten så var min granne som är pressfotograf på plats i studion. Fick skjuts hem med honom. Skönt efter denna intenssiva helg..! :-)


Martin Timell & Arne Hägerfors; stort att få spela "Det kommer mera" för dom... ;-)

Inga kommentarer: