lördag, augusti 21, 2010

En kväll med JC-band i Kajskjul 207

Åkte ner för soundcheck vid 17:30. Skulle låna ut Triton till en kompis...åsså hade jag ju min ordinarie rigg...så det var lite roddigt att packa bilen...å få in allt på Kajskjulet... :-)

Ljudet kändes kanon. Då återstod bara att fixa fram ett dubbelstativ till utlåningen. Det visade sig att varken Andreasson, Musikbörsen eller Jam hade inne nåt att ha - men Andreasson fixade fram 2 st stadiga singelstativ som jag fick komma å hämta en kvart efter stängning. Bussigt. Jä.

Sen var det jäkt tillbaka till Kajskjulet där vi spelade när gästerna kom. Så här fint var det dukat då. Sällskapet var på G och önskade AC/DC redan som 2:a låt...så det var drag från start...hahaha. Tydligen har Kajskjul 207 ingen loge - så vi hängde i lokalen hela kvällen...å åt skaldjursbuffé. Småsegt... ;-)

Vid 22:30 när vi äntligen kom igång med de ordinarie cover-seten blev det glädje att spela...det var ju instant låtar från min uppväxt. Kul att spela orgel å polybrass på låtar av typ Ledin, Rickfors, Bryan Adams, Whitesnake osv. Jäääää.

Roddade ner å var faktiskt hemma strax för 01. Skönt. För imorgon blir det en dag med långa resor... :-) Tjo.

Inga kommentarer: