lördag, december 31, 2005

2005 sammanfattat

Började året med att kompa Fame Factorys körövningar/sånglektioner i Skara/TV3. Proddade Sandra Oxenryds vinnarlåt tillsammans med Stefan Brunzell.

Slutförde Åsa Rydmans platta som vi åkte och releasade på "Cutting Room" på 24:e gatan i New York! Spelade in ett par barnskivor med Frippe Eliasson i Örebro. Spelade in platta med Jörgen Olausson i hans sommarstuga. Magiska dygn...med Charlie Storm som producent...

La piano och orgel på Nana Hedin's melodifestivalbidrag "Wherever you go".

Skrev och spelade in stråkarr till bl.a; Kate Ryan, Magnus Bäcklund och Anders Johansson.

Årets Cabaret Lorensberg fick 4 fyrar och 4 getingar. Jag och Karl Gunér gjorde musikbakgrunden till "Glädjehuset". Kul. Spelade piano där cirka 100 föreställningar.

Co-writade låten "Blue December" med Gävle-gänget Umpa-Umpa till Jill Johnson. Hon tog med den på sin julplatta, inspelad i Nashville.

Blev vik-keyboardist i Big Beat. Kul gig! Vikarierade även som kapellmästare i Stadsteaterns uppsättning av Kharmen.

Minnesvärda spelningar under året: Fame Factorys finska nationalsång i en innebandylandskamp i Lisebergshallen, Kai Martins releasparty på Jazzhuset, 16 april: ett förevigt klassiskt datum, Åsa Rydmans releaseparty på 24:e gatan i New York, Sanne Salomonsen i Scandinavium (+alla andra gig med Big Beat), Johannes Wallmark på Åland, "If it's all I ever do" på duo med Anders Johansson inför 10000+ på torget i Karlskrona, Mitt premiärgig av Kharmen...wow...svettigt.

Astor lärde sig gå i december. Stort.

Inga kommentarer: