fredag, augusti 11, 2006

Proffsigt?

Det har ju snackats en del om starskottspistolens långa väntan i EM. Det verkar som att de blåklädda tomtarna har fått ge sig på den punkten...starterna känns "snabbare" nu.

Under damernas längd-kval så uppförde sig de blåklädda tomtarna på innerplan _sådär_ proffsigt. En blåklädd äldre herre var ute på promenad och skymde TV-kamerans vinkel för en hoppares landning...och som om inte det var tillräckligt för att ryta ifrån från producenthåll, så parkerade det sig en blåklädd dam på samma ställe och skymde en annan landning. Det ser verkligen ut som en pensionärs-träff runt längdhoppsansatsen..!

Jag tycker det känns som att de blåklädda tomtarna är viktigpettrar som tror att de är viktigare än idrottarna och därmed blir lite otrevliga. Diskvalificeringen av hon som gick ned sent i startblocken. Den oerhört överspända varningskort-posen som den som ska varna löparna gör. Kulstöten som TYDLIGT klarade kvallängden. Åsså tomten som kom och sa "to late" till hon som vann höjdhoppet. Han kunde väl gått fram en minut tidigare när han såg att hopparen inte tog av sig överdragskläderna? Nä - hon ska få skylla sig själv...så han kan stoltsera fram och säga -"to late". Idrottsmännen har tränat järnet och har kvalificerat sig till EM. Ska inte dom behandlas med respekt då?

Ganska otrevlig proffsighet tycker jag.

Inga kommentarer: