söndag, november 12, 2006

Maxad lördag

På lördagmorgonen åkte vi och lämnade Astor hos kusinerna och styrde kosan mot Nyköping - där vi skulle sjunga på en kompis bröllopsfest. På vägen dit insåg jag att Dressman-kedjans specialmärke "Mr Big" finns i Mjölby (det finns bara 4 såna ställen i hela landet) - så vi tog en sväng in dit - och jag köpte 2 kavajer och en kostym. Stort. :-)

När vi närmade oss Nyköping slog vi in kyrkans namn i Eniros wap på mobilen - och fick där en detaljerad vägbeskrivning ända fram till kyrkans dörr. Kanon!

Vigseln inleddes med Brudmarschen framförd av Magnus Enorsson på Hammondorgel. WOW. Otroligt sköna omharmoniseringar som sedan präglade hela vigseln. Skön stund.

Festlokalen var i en gammal borg - och vi riggade upp backlinen på en halvtimme - precis i tid till att gästerna anlände.






Vi spelade lite instrumentala låtar (jag använde delar av repertoaren från soft-gigget i onsdags) - åsså lite jazz med Anna vid miken. Skön kväll där vi var med på festen och spelade omvartannat. Kvällens band fick därför heta "Både och". Stort.

Kvällens enda dans-inslag blev helt oväntat Joni Mitchells "A chair in the sky" :-) (Vi skulle mest sitta och "mysa i ett hörn" - men när den låten kom dansade faktiskt bruden med nån :-)

Vi kompade även en av bröllopsgästerna i Whitesnakes "Here I go again".

Efter festen (runt midnatt) satte vi oss i bilen för att köra hem till Göteborg.

John Blund gjorde sig tyvärr allt för påmind - så jag gav upp i Linköping - och vi checkade in på Scandic för en 4-timmars sömn. Anna var tvungen att vara tillbaka i Götet på söndagsmorgonen - så...





...vid 06:30 var det bara att bita ihop och köra vidare...och på morgonkvisten gick det bättre. Intenssivt dygn.

Inga kommentarer: