tisdag, juli 10, 2007

Plötsligt var det tisdag

Har haft semester i Skåne i helgen. Skönt. Idag var det dags att samla ihop sig och spela med Sanna Nielsen på "Kulijuli" i Helsingborg. Strålande solsken. Skönt.

På soundcheck repade vi "Operator" med husbandet - och kollade igenom "Himlen e oskyldigt blå" som vi inte spelat ihop förut.

Efter att ha käkat å bytt om och sånt inser jag att det var ett tag sen jag spelade några av låtarna vi skulle spela på kvällen...men jag hade inget piano tillgängligt för att spela igenom intron och så.

Kollade med hotellet om dom hade nåt piano. Inte.

Gick runt hörnet till en stadskyrka. Stängd.

Skulle hämta en grej i bilen; då gick jag förbi BR leksaker...då det slog mig att "dom har säkert nån klaviatur"...så jag kände på mellanspelen i "Gabriellas sång" på första bästa leksakskeyboard... :-)
Vi öppnade vårt set med "Himlen är oskyldigt blå". PRECIS när Sanna kommer till textfrasen "När regndroppar faller"...så börjar det SPÖ-REGNA. Wow. Till den milda grad att vi bryter låten för att skratta lite. Wow.

Det klarnade snabbt upp - och det blev en grymt skön kväll. Många tusen i publiken. I final-låten hängde jag in och spelade dragspelsljud på en keyboard. KUL. Jä. Skön kväll.

Förresten: Skön bag att ta _hissen_ till gigget. :-)

1 kommentar:

Ronnie sa...

Hej! Välkommen till Helsingborg. Synd att vi inte var där och lyssnade.